Портал на Пациента

НЕ СИ САМ!

Д-р Антоанета Томова представи “Осъзната Онкологична Общност” на Пощенска кутия за приказки

Д-р Антоанета Томова представи новата платформа Осъзната Онкологична Общност https://cancerinfo.bg на специалното издание на Пощенска кутия за приказки и Коалиция HPV – ВИЖ СЕГА, МОЕТО МОМИЧЕ, което се проведе на на 08.05.2024 г. в Allure Exclusive Bar, Пловдив.

Д-р Томова е началник отделение по медицинска онкология и онкологични заболявания в гастроентерологията, Комплексен онкологичен център (КОЦ), гр. Пловдив и един от учредителите на Коалиция HPV, чиято цел е изкореняване на заболяванията, свързани с човешкия папиломен вирус.

Събитието беше част от информационната кампания на Коалиция HPV “Защити бъдещето им”, в подкрепа на повишаване на ваксинационното покритие срещу HPV-свързаните заболявания.

Любимите момичета Силвия Петкова, Гери Турийска, Керан, Красимира Хаджииванова и Алена Вергова разказаха вълнуващи истории за майки и деца, за страхове и смелост, за трудности и малки победи.

Поставихме ребром въпроса за най-иноватияния начин, по който можем да защитим бъдещето на децата си – 9-валентната ваксина срещу HPV, която предпазва от развитие на HPV-свързани онкологични и други заболявания.

💡 Всичко за новата ваксина научете на 👉 hpvcoalition.bg

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ