Портал на Пациента

НЕ СИ САМ!

Подкаст за пациента: Псориатичен артрит

В студиото на Подкаст за пациента с Елена Цонева-Папуджиева водещите експерти по ревматология проф. д-р Симеон Монов, д.м. и доц. д-р Цветослав Георгиев, д.м. информират за живота с Псориатичен артрит и съвременните терапии.

Научете как се установява псориатичен артрит, какви са симптомите при псориатичен артрит, какви усложнения могат да настъпят, има ли позволени и забранени храни и отговорите на много други въпроси!
Ранната диагноза и подходящото лечение могат да забавят прогресията на състоянието и да сведат до минимум риска от трайното ставно увреждане.

Гледайте Подкаст за пациента: ПСОРИАТИЧЕН АРТРИТ, с подкрепата на AbbVie:

Всичко важно за псориатичния артрит научи в специализираната секция на Портал на пациента.


ℹ️ Съдържанието на това видео е с изцяло информативен характер. Видеото няма за цел да поставя диагноза или да предлага лечение или медицинска консултация. Моля, консултирайте се с лекар или друг здравен специалист, ако имате медицински въпрос или запитване, касаещо диагноза или терапевтични възможности. Информацията, предоставена в рамките на това видео, не замества съвет от здравен специалист. Информацията, предоставена от здравните специалисти чрез това видео изразява тяхното лично мнение и това мнение не ангажира организаторите, както спонсорите по заснемането му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ