Портал на Пациента

НЕ СИ САМ!

Подкаст за пациента: Анкилозиращ спондилит | Болест на Бехтерев

На 4 май отбелязваме Световния ден за информираност за Анкилозиращ Спондилит – хронично автоимунно възпалително заболяване, което засяга опорно-двигателния апарат и причинява болка и скованост.

В студиото на Подкаст за пациента с Елена Цонева-Папуджиева водещи експерти по ревматология информират за съвременните терапии.

Гледайте Подкаст за пациента: АНКИЛОЗИРАЩ СПОНДИЛИТ, с подкрепата на 🤝AbbVie с проф. д-р Анастас Баталов и доц. д-р Цветанка Петранова, д.м.

ℹ️ Следете всичко актуално за заболяването – с няколко клика в специализираната секция за Болест на Бехтерев на Портал на пациента.


Съдържанието на това видео е с изцяло информативен характер. Видеото няма за цел да поставя диагноза или да предлага лечение или медицинска консултация. Моля, консултирайте се с лекар или друг здравен специалист, ако имате медицински въпрос или запитване, касаещо диагноза или терапевтични възможности. Информацията, предоставена в рамките на това видео, не замества съвет от здравен специалист. Информацията, предоставена от здравните специалисти чрез това видеоизразява тяхното лично мнение и това мнение не ангажира организаторите, както спонсорите по заснемането му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ