Портал на Пациента

НЕ СИ САМ!

Подкаст за пациента: Псориазис

В студиото на Подкаст за пациента с Елена Цонева-Папуджиева водещи експерти по дерматология информират за живота с псориазис и съвременните терапии. Научете повече за това от какво се причинява псориазис, влияе ли стресът, кои са храните, които трябва да се избягват, помага ли диетата на Пагано и отговори на още много въпроси.

Гледайте Подкаст за пациента: ПСОРИАЗИС, с подкрепата на AbbVie със специалистите д-р Людмила Цанкова, доц. д-р Иван Богданов, д.м. и д-р Мариела Обретенова.

ℹ️ Научавайте всичко актуално за дерматологичните заболявания – само с няколко клика на Портал на пациента.


Съдържанието на това видео е с изцяло информативен характер. Видеото няма за цел да поставя диагноза или да предлага лечение или медицинска консултация. Моля, консултирайте се с лекар или друг здравен специалист, ако имате медицински въпрос или запитване, касаещо диагноза или терапевтични възможности. Информацията, предоставена в рамките на това видео, не замества съвет от здравен специалист. Информацията, предоставена от здравните специалисти чрез това видео изразява тяхното лично мнение и това мнение не ангажира организаторите, както спонсорите по заснемането му.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ